Zoekopdrachten

Door de komst van internet is de zoektocht naar gebruikte auto’s veranderd. Hier hebben wij ons autobedrijf op aangepast. Zo beschikken we over minder fysieke voorraad, maar werken wij hoofdzakelijk met zoekopdrachten.

Dit houdt in dat u aan ons kunt laten weten wat voor uw auto zoekt en aan welke specificaties (prijs, opties, accessoires, etc.) deze moet voldoen. Wij zoeken vervolgens vrijblijvend naar de auto van uw keuze. Dit is mogelijk voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s.

Zoekopdrachten.jpg

Via ons netwerk bent u zeker van een betrouwbare auto. Wij voeren een inspectie uit op eventuele schade, de status van de auto, tellerstand etc. Wij nemen het zoeken voor u uit handen, zodat u ervan verzekerd bent dat u een goede auto koopt. Mocht u zelf een gebruikte auto hebben gevonden, dan kunnen wij voor u bemiddelen en zorg dragen voor de aflevering en garantie. Nieuwe auto’s leveren we af voor exact dezelfde prijs als bij de merkdealer, incl. dezelfde garantie. Aangezien wij een inruiler zelf verkopen, bent u bij ons vaak goedkoper uit.

Geef uw wensen bij ons aan en wij gaan graag voor u op zoek. Zo heeft u uw gewenste auto, geleverd door uw vertrouwde autogarage bij u in de buurt. Neem contact met ons op voor meer informatie.