Over ons

AutoMolenberg staat al jaren garant voor kwaliteit en service. Wij zijn een bedrijf zonder drempels dat de taal van de omgeving spreekt. Onze klanten kennen ons als een bedrijf met een open, transparante werkwijze en een gezellige sfeer.

Sinds 2009 wordt AutoMolenberg gerund door Werner Muller. Werner is al jaren actief in de autobranche en samen met zijn enthousiaste team staat hij u graat tot dienst. In 2014 verhuisde het bedrijf van Elst naar Bemmel. Hierdoor konden wij onze dienstverlening nóg persoonlijker en laagdrempeliger maken.

Loop dan ook gerust eens binnen voor een kop koffie of een persoonlijk informatiegesprek. Wij leiden u met alle plezier rond in onze showroom en vertellen u uitgebreid over de mogelijkheden.

over ons.jpg

BOVAG
Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Vakgarage
Vakgarage is een onafhankelijke keten van meer dan 280 autobedrijven die allemaal lid zijn van BOVAG. Dankzij ons lidmaatschap bij Vakgarage kunnen wij iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw auto.